Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Església Plural) Aquest dijous es donen els Premis Església Plural  de l'edició 2011 a Manel Pousa, conegut com a "pare Manel", pel seu testimoniatge continuat de fidelitat a l'Evangeli de Jesús, centrat especialment en l'atenció a les persones que viuen tota mena de exclusions, i de manera molt especial als joves del barri de la Trinitat. Pousa rebrà el premi Premi "Mn. Vidal i Aunós" a una trajectòria personal o col·lectiva.
 
Rebrà el Premi Església Plural a un projecte d'acció social l'associació DIT I FET, fundada pel pare Paco G. Fillat, que de forma contínua i esforçada acull a homes sols que viuen al carrer.
 
El dia 29 de juny, en el marc de la Diada pel respecte a la pluralitat en l'Església, es farà el lliurament dels premis. 
 Església Plural dóna l’enhorabona als guardonats i també el reconeixement i agraiment a totes les candidatures i projectes que han participat.

Segons Església Plural “És un goig copsar la vida que genera el compromís amb Jesús, i també, dissortadament, veure com moltes vegades les persones que l'assumeixen han de sentir la incomprensió de la institució eclesiàstica.” Per aquest motiu “Església Plural sempre prioritza destacar la tasca de persones i entitats que generalment no reben el reconeixement social i eclesial que es mereixen.”