Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Des d’aquesta setmana CatalunyaReligió.cat ofereix una presentació més ordenada i accessible a la trentena de blocs que hi ha actius en aquest moment. A la columna de la dreta podeu veure els blocs ordenats per àmbits temàtics.
 
En primer lloc apareix “pensar” amb els blocs dels col·laboradors de referència del portal, i “opinar”  amb els que tenen un contingut més periodístic centrat en l’àmbit religiós. En la portada també es destaca “el vídeo-bloc” amb les col·laboracions de Francesc Torralba, Victòria Molins i Octavi Fullat. En la categoria “actuar” hi ha principalment institucions i persones que presenten la seva activitat a la xarxa.
Dins d’aquestes categories s’han agrupat també en “educar” els blocs de persones més vinculades al món universitari i educatiu. En aquest apartat s’incorpora com a nou blocaire Pepe Menéndez, director adjunt de la Fundació Jesuïtes Educació i des de fa més de deu anys responsable de Fundació Joan XXIII de Bellvitge. Un expert en la gestió educativa i coneixedor del dia a dia de l’àmbit educatiu i escolar.
En tots aquest espais, es poden consultar els darrers articles de cada àmbit seleccionant “Llegir més” al final de cada categoria.
 
Tot el Vaticà
 
Amb aquesta nova ordenació dels blocs, també hem obert un nou canal amb enllaços als principals blocs d’analisi dels vaticanistes, entre ells Sandro Magister, Marco Tosatti, Andrea Tornielli, Luigi Accattoli, John L. Allen, o Paolo Rodari. Des de la portada, o amb l’enllaç “Llegir més” de la categoria podeu tenir accés a tots els articles publicats recentment per aquests vaticanistes.
 
En aquest canal, també hi ha inclòs el Servei Informatiu del Vaticà, amb les comunicacions oficials diàries de la Oficina de Premsa de la Santa Seu. També en aquest espai hi afegirem continguts d’alguns mitjans de referència en l’àmbit catòlic internacional. Amb una sol click podeu tenir accés a aquests comentaristes i a la informació vaticana en un espai permanentment actualitzat
 
1.000 fans al Facebook
 
Entre les novetats de CatalunyaReligio.cat, aquesta setmana també s’ha assolit una nova fita en arribar a 1.000 fans de la pàgina de Facebook del portal. Aquests se sumen als seguidors a través de twitter. Entre els serveis a les xarxes socials també destaca la llista que podeu consultar a la portada amb una selecció d’amics de CatalunyaReligió al Twitter.

Aquesta realitat també és possible gràcies al vostre suport a través de la Xarxa CatRel de la que repetim la nostra invitació a fer-hi una aportació