Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Càritas) La Federació Catalana de Natació ha signat un conveni de col·laboració amb Càritas Diocesana de Barcelona. Enric Bertrán, president de la Federació Catalana de Natació i Jordi Roglá, director de Càritas, han establert la relació d’ambdues entitats a través del programa Clubs amb Cor de Càritas Diocesana de Barcelona.
La Federació Catalana de Natació (FCN) potenciarà la participació dels seus clubs esportius associats en accions solidàries, organitzades per la Federació o pels propis clubs amb Càritas Diocesana de Barcelona. L’objectiu és contribuir a millorar les condicions de vida de les persones ens situació de necessitat, ateses per Càritas Diocesana de Barcelona.
En aquest sentit la FCN facilitarà també la difusió dels projectes en comú, de les accions solidàries i promourà el coneixement de les activitats que es poden efectuar en el camp del voluntariat en el món associatiu.

Amb iniciatives com aquesta, el món de la natació mostra el seu esperit solidari envers les persones ateses per Càritas. Segons el President de la FCN “en aquests moments considerem necessari poder-nos implicar en projectes i amb entitats solidàries a través d’un compromís ferm. La FCN és una federació esportiva amb inquietuds i amb ganes de col·laborar en projectes que ajudin a les persones més desfavorides de la societat.” Els responsables d’ambdues entitats han destacat el fet que “ara més que mai, aquest esperit de solidaritat i ajuda ha d’arribar a les famílies i persones que estant patint la crisi econòmica en la que estem immersos.”