Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Secretariat Interdiocesà de Joventut) Els joves cristians de les diòcesis amb seu a Catalunya participaran units a la Jornada Mundial de la Joventut. Tots ells estaran allotjats a San Lorenzo del Escorial del 17 al 21 d’agost disposats a viure de manera intensa aquest gran esdeveniment juvenil d’Església.

Els joves catalans entre 16 i 35 anys són cridats a participar en aquesta gran festa de la fe que es viurà a Madrid aquest mes d’agost. Allotjats a San Lorenzo del Escorial, els joves realitzaran activitats programades a nivell de Secretariat Interdiocesà de Joventut (SIJ), que es faran principalment durant els matins amb catequesis i activitats culturals i lúdiques per San Lorenzo com de la JMJ que s’organitza directament des de Madrid.

Dels actes programats entre setmana destaca la benvinguda que es farà a San Lorenzo a càrrec del grup de música Canta la Teva Fe (CTF) el mateix dia d’arribada, dimecres dia 17 d’agost, o el Via Crucis al Paseo de la Castellana del divendres 19 d’agost amb el Papa a Madrid. Precisament, aquest mateix dia durant el matí el Sant Pare es reuneix al Monestir de El Escorial amb un grup de mil religioses i professors joves d’universitat.

Entre els actes de cap de setmana, hi ha la Vigília d’adoració, dissabte 20 d’agost, amb el Papa a l’aeròdrom de Cuatro Vientos a Madrid. Durant la nit els joves podran escoltar testimonis, resar, cantar... I, finalment, l’eucaristia d’enviament de diumenge, dia 21 d’agost al matí, posarà punt i final a la XXII edició de la JMJ.