Pasar al contenido principal
2 Catalunya Religió Dom, 21/08/2011 - 12:44

(CR) Durant gairebé 24 hores la base aèria de Cuatro Vientos ha estat la capital del catolicisme per la multitud que superava el milió de persones. Des del dissabte el recinte ja estava ple i moltes persones no han pogut accedir a la missa de clausura de les Jornades Mundials de la Joventut en l'espai previst.

Davant la multitud de joves el papa ha sintetitzat el missatge que volia adreçar als joves. “Porteu el coneixement i l’amor de Crist per tot el món. Ell vol que sigueu els seus apòstols en el segle XXI i els missatgers de la seva alegria. No el defraudeu!”, aquestes ha estat les paraules finals en la celebració del matí.

En l’homilia el papa ha insistit en aquest esperit d’enviament de la JMJ: “No es pot trobar a Crist i no fer-lo conèixer als altres. No us guardeu a Crist per a vosaltres mateixos. Comuniqueu l’alegria de la vostra fe”.

Benet XVI ha posat com a condició que faci possible aquest seguiment a Crist “recolzar-se en la fe dels germans” i per això els ha demanat que “estimeu a l’Església que us ha engendrat en la fe, que us ha ajudat a conèixer millor a Crist”. “Per al creixement de la vostra amistat amb Crist, és fonamental reconèixer la importància de la vostra joiosa inserció en les parròquies, comunitats i moviments”, els ha demanat Benet XVI.

En el discurs que a causa de la tempesta no va poder pronunciar en la vetlla de pregària, Benet XVI va demanar als joves que responguin a la crida vocacional “per descobrir i seguir fidelment la forma de vida a la que el Senyor crida a cadascú”.

Aquí podeu llegir l’homilia de Benet XVI a la missa de Clausura de la JMJ, aquí les paraules finals pronunciades durant l’Angelus, i aquí el missatge durant la vetlla de pregària.

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imagen
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.