Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Carla Herrero - CR) Impulsat pels jesuïtes de Catalunya, ja fa trenta anys que Cristianisme i Justícia existeix amb voluntat d’explorar nous camins socials, econòmics i eclesials que ajudin a avançar cap a un futur de major justícia, igualtat i solidaritat.

Cristianisme i Justícia arriba als seus 30 anys d’història en un moment en què al món bufen “vents de canvi”. La crisi econòmica, les retallades a l’estat del Benestar, les revoltes als països àrabs o el moviment 15M... noves injustícies, neguits i problemes sobre els que Cristianisme i Justícia vol fer atenció.

En motiu d’aquest trentè aniversari, que se celebra el proper 14 d’octubre, CatalunyaReligió.cat ha parlat amb alguns dels seus membres perquè ens expliquen com va sorgir l’entitat, amb quins objectius, en quin context i cap a on camina. En el vídeo podreu veure l’opinió de Tere Iribarren, coordinadora d’actes i cursos; Llorenç Puig, director i Xavi Casanovas, responsable de comunicació i difusió.

L’acte commemoratiu es farà a l’Església dels Jesuïtes de Casp el proper divendres 14 d’octubre a dos quarts de vuit del vespre. Aquí podeu ampliar la informació.