Pasar al contenido principal

La Montse Saltimbanquineta, coneguda animadora i professora de religió i, també, una de les primeres participants de la blocsfera cristiana de Foc Nou, ha donat a conèixer el "Relibloc", un blog de recursos sobre l'assignatura de religió actiu des del dia u de Juliol. Cal notar que el blog es presenta sense problemes dins de la xarxa de blogs del Centre Educatiu de Santa Eulàlia, al xtec, i dóna a conpeixer recursos ben interessants contextualitzats en el quotidià de l'ensenyament de la religió a l'aula.

La utilització de blogs en la tasca educativa de la matèria de religió ha estat una eina explorada des de l'aparició dels blocs. Ja des del 2009, per exemple, hi ha el blog "L'art cristià a l'aula", de Carina Garcia Codina i, a la resta de l'estat, també trobem blogs especialitzats en la utilització de les TIC a la matèria de religió com ara "TIC en el área de religión" o "Auladereli".

relibloc_0.jpeg

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.