Pasar al contenido principal

Com ja vàrem veure aquí mateix, els Flashmobs estan tenint un cert ressó com a eina pastoral. Apropiació del carrer de forma joiosa i actual en clau cristiana? "Sortir de l'armari"i visibilitzar públicament el fet religiós?. Sigui com sigui, el Casal Loiola ofereix, juntament amb d'altres cursos i activitats (vegeu tríptic informatiu), un curs de Flash-Mobs i Happenings com a noves formes d'expressió de la fe.

FLASH MOBS / HAPPENINGS (Carmen Jalón)
Divendres de 19 a 20h. Dies: 28 Gener, 4, 11 i 18 Febrer.
Coreografies senzilles ballades en grup, iniciades per una persona i en les que progressivament es van afegint les altres persones espontàniament.

SERVEIX DÉU PEL MÓN D’AVUI? (Tere Iribarren rscj)
Dimecres de 10.30 a 12h. Del 2 de Febrer al 9 de Març.
Repensar i renovar la imatge que tenim de Déu. Trencar esquemes entenent que la fe és quelcom viu que va configurant-se i formulant-se de diferent manera, i revisar actituds per a una millor comprensió i transmissió de la fe

EDUCACIÓ DE LA INTERIORITAT per professors (L.Ylla/A. Alonso)
Dimarts de 17 a 19h. 22 de Febrer, 1, 8 i 15 de Març.
Ajudar a créixer interiorment i conèixer eines per ajudar els alumnes a descobrir la riquesa de la seva vida interior.

TALLER D’ORACIÓ I VIDA (Dolores Pujol rscj)
Dijous de 10.30 a 12.30h. Del 3 de Febrer al 26 de Maig.
Aprendre a pregar de manera ordenada, variada i progressiva a través de la pràctica, no de la teoria. Des dels primers passos fins a les profunditats de la contemplació utilitzant la metodologia del Padre Larrañaga, caputxí.

TALLER FAMÍLIA I ESPIRITUALITAT IGNASIANA (CVX La Vinya)
Dijous de 21h a 23h. Dies: 17 de Febrer, 17 de Març.
Reflexió i treball conjunt per ajudar a la vida familiar des de la pedagogía i l’espiritualitat ignasiana. S’aplicaran els instruments ignasians a la vida en parella, matrimonial i a l’educació dels fills.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.