Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Aquest dijous es va fer el funeral pel germà marista Miquel Martínez, conegut com a Maine i des del 2008 director del Centre Compartir de Ciutat Vella dedicat a infants i adolescents en situació de risc. El funeral es va celebrar al Monestir de les Avellanes on va morir dimarts. Per seva presència en diverses comunitats i l’obra que dirigia era un marista molt conegut en l’àmbit social i educatiu.

El germà Maine, de 45 anys, va morir sobtadament d’un accident cardio-vascular. Marista des feia 26 anys havia estat a les comunitats de Badalona, Lleida, Alcalá i responsable de la Pastoral marista a Catalunya. Feia dos anys que era superior de la Comuntitat de Ciutat Vella i director del Centre Compartir i feia d’educador social.

El Centre Compartir de Ciutat Vella és un servei dirigit pels maristes. Fora de l'horari escolar porta a terme una tasca educativa adreçada a infants i nois i noies de 3 a 16 anys en risc social del districte de Ciutat Vella de Barcelona mitjançant el reforç escolar, activitats artístiques i lúdiques. El Centre desenvolupa un programa esportiu amb el Club de Futbol Sala Compartir.