Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

El director de l’Escolania de Montserrat posa a música a CatalunyaReligió.cat. La cartel·la que dóna pas als vídeos produïts per CatalunyaReligió.cat estan encapçalats des d’avui per una animació que corre sobre un fragment musical de Bernat Vivancos, l’actual director de l’Escolania de Montserrat.

El fragment que posa música a CatalunyaReligió.cat està extret de la seva obra Moustik's étude (Estudi del mosquit), un solo de saxo interpretat per Tchiharu Inoue.

Nascut a Barcelona el 1973, Bernat Vivancos va ser escolà de Montserrat i alumne del pare Ireneu Segarra. També va ser deixeble de la pianista Maria Canals. Va realitzar estudis de composició a CNSMDP de París i també a Oslo. Ha rebut premis internacional en diversos països europeus (Holanda, França, Bèlgica, Txèquia, Sèrbia) i als EUA. Les seves obres s’han interpretar a diverses ciutats europees. A www.bernatvivacos.com podeu escoltar una mostra de les composicions.

Bernat Vivancos és professor de Composició i d’Orquestració a l’Escola Superior de Música de Catalunya des de 2003, durant un any va ser director de l’Escola de Música Casp de Barcelona, i des de 2007 és Director Musical de l’Escolania de Montserrat.

 

 

El primer vídeo amb la cartel·la de CatalunyaReligió el podreu veure aquest diumenge en la primera part del reportatge “Esperant Munilla”, sobre el nomenament del nou bisbe de Sant Sebastià.