Pasar al contenido principal

Amb motiu del 500 aniversari de l’inici de la Reforma el pròxim 18 d’octubre tindrà lloc el CONCERT de la REFORMA PROTESTANT a L’Auditori de la ciutat de Barcelona.

Sota la direcció artística de Carla Suárez i amb la participació del Cor de la Universitat de Lancaster Bible College i l’Orquestra Simfònica Maria de Bohórquez s’interpretaran obres de J.S. Bach i de F. Mendelssohn.

Robert Bigley és el director de l’Orquestra.

Bigley és professor de Cor i de direcció orquestral i vocal de la Universitat Lancaster Bible College.

També s’interpretarà l’himne clàssic de la Reforma “Ein Feste Burg” (Déu és l’auxili, un ferm castell) a quatre veus i grup de cambra.

Amb la participació de més de vuitanta persones, entre intèrprets i músics, es vol donar rellevància a un fet extraordinari com ha estat la Reforma Protestant i fer-ho des d’una de les seves vessants culturals: la música.

Aquest programa s’emmarca dins de l’Any Temàtic que està organitzant el Consell Evangèlic de Catalunya.

El programa està obert a tothom i és una gran oportunitat perquè la gran Barcelona, Barcelona ciutat i totes les ciutats que l’envolten, puguin, per una nit, retrobar-se amb un passat que la nostra història ens ha escatimat i que ara es farà present mitjançant aquesta gran festa musical a L’Auditori.

Grupos

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.