Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

El Grup Sant Jordi de Promoció i Defensa dels Drets Humans està organitzant un homenatge de la societat civil catalana i de l’Església a qui en va ser el fundador, el bisbe Joan Carrera, traspassat tot just farà un any, el 3 d’octubre de 2008.

L’acte d’homenatge, presidit pel senyor cardenal arquebisbe de Barcelona Lluís Martínez Sistach, se celebrarà el dilluns dia 9 de novembre a dos quarts de vuit del vespre a la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona.

L'extraordinària qualitat humana de Carrera i el valor inestimable de la seva obra social, intel·lectual, política i eclesial, ja han estat destacades abastament i no descobrirem ara res de nou.

Que Mn. Carrera, o el bisbe Joan, va esdevenir un referent per a molts s'està posant de relleu una vegada més, ara en motiu de l'homenatge. Sense gairebé fer-ne difusió són moltes les adhesions que s'estan rebent.

Però el real homenatge no serà l'acte del dia 9, ni les paraules, sentides i sinceres ben segur, que s'hi pronunciaran. L'homenatge, per a un home de la seva integritat i donació total al servei de la fe, és el que cadascú de nosaltres pot fer en el dia a dia interpel·lat per l'exemple de vida i per les paraules que Joan Carrera ens ha deixat.