Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Casal Loiola) Buscava un espai que em fes sortir del context en el qual normalment em moc cada dia de la setmana. Estic donant classes en una escola i des de fa ja temps desitjava poder compartir la meva vida i el meu temps amb altra gent diferent. La veritat és que desitjava sortir del món educatiu però en la primera entrevista que vaig tenir amb Pepus em va convèncer. Em va fer veure que la gent que s'acosta al Centre necessita aquest espai i aquesta dedicació per part de voluntaris, gent senzilla, famílies emigrants, adolescents i joves amb realitats dures. Unes persones amb qui s'asseuria a compartir temps i vida Jesús de Natzaret, amb molt de gust!

Vaig entrar en contacte amb el Centre a través de unapropaganda que vaig trobar al Casal Loiola ", animat pels jesuïtes i molts altres voluntaris. Des de l'escola portem quatre anys col.laborant amb el que es fa en aquest Casal amb els xavals de quart d'ESO i primer de Batxillerat. Amb ells vam assistir a la tarda de voluntariat que es fa un dissabte al mes i l'eucaristia que tanca el dia.

Al Casal hi ha un espai per a la propaganda de moltes coses, i aquí és on vaig trobar entre molts tríptics, el del Centre Sant Jaume!!

Des que estic a l'Aula Oberta, el que realitzo és senzill: acompanyar i motivar l'estudi d'un grupet de nois que de 15:30 h a 17:30 h de la tarda de dimecres i divendres es reuneixen per acabar els seus deures, preparar exàmens o realitzar treballs. Quan estic aquí em sento molt bé, no sempre és fàcil "connectar" amb ells ni motivar-però com a professora que sóc, en aquesta tasca la paciència i la tendresa són molt importants. Per això, segueixo endavant. Encara tinc molt per aprendre.

Dono les gràcies a Grau per la seva experiència, la seva atenció amb mi però sobretot per l'afecte que mostra als xavals, i pel que aquests l'estimen.

Amb afecte, Trini