Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Mans Unides) El proper diumenge 13 de març a les 10 h entrevisten a la missionera Cristina Antolín de Camerún a TV3 (Signes dels Temps), que ha estat a Catalunya donant suport a la presentació de la campanya de Mans Unides "El seu demà és avui". Cristina és metgessa i porta mitja vida (26 anys) a l'Àfrica: 14 a la República Democràtica del Congo (ex Zaire) i 12 a Camerún. A un barri perifèric de la capital, Yaundé, ha posat en marxa un Hospital amb el suport de Mans Unides. No et perdis l'entrevista. Val la pena.
 
Si no vas veure l'entrevista que va emetre TV3 a Amadeo Puebla, un altre testimoni del Sud que va venir a Barcelona per donar suport a la presentació de la campanya de Mans Unides, pots veure el vídeo de l'entrevista a la web de Mans Unides. Amadeo Puebla va explicar la seva experiència a República Dominicana i Haití. Molt interessant.
 
Una altra entrevista que val la pena és la del Waldo Fernández, coordinador de Mans Unides de Centreamèrica i Carib. L'entrevista es va emetre a TV3 el diumenge 13 de febrer. Waldo explica molt bé la siituació d'Haití un any després del terratrèmol i la feina que ha fet Mans Unides. Pots veure el vídeo de l'entrevista a la web.
 
Els personatges entrevistats i el que diuen aporten una informació de gran valor per donar a conèixer el treball de Mans Unides.
 
Segueix Mans Unides al facebook i al twitter.