Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Conferència de Marta Nin

Benet XVI a Barcelona en el marc del seu pontificat
En el marc de la visita de Benet XVI a Barcelona en motiu de la consagració del temple de la Sagrada Família,
la Fundació Claret us conviden a la conferència que pronunciarà
Marta Nin,
escriptora i periodista vaticanista.
Dijous, 4 de novembre de 2010, a les 19,30 hores,
a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret de Barcelona
(C/ Roger de Llúria, 5). Entrada lliureMarta_Nin
Periodista i escriptora, ha cursat estudis a l’Escola Universitària de Traductors i Intèrprets de la Universitat Autònoma de Barcelona on es va especialitzar en anglès i rus, i d’història medieval de l’Església a la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma. També ha realitzat un curs de periodisme religiós per a vaticanistes a la Pontifícia Universitat de la Santa Creu de Roma.
Darrerament es dedica sobretot a les col·laboracions en diferents mitjans de comunicació i a la narrativa. He publicat alguns relats en revistes de literatura i el llibre Dones en camí (Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2007), Mujeres en el camino (Ciudad Nueva, 2009).

“En aquesta conferència presentaré la figura de Benet XVI més enllà dels clixés als quals estem acostumats, presentar-lo il·lustrant tant el seu magisteri com curiositats o anècdotes que hi estiguin relacionades”. Així doncs, en aquesta conferència es podrà sentir una visió diferent a la que probablement es té del pontífex. Nin afegeix “alhora voldria enllaçar aquestes qüestions amb la imminent visita del papa a Barcelona, que considero molt important”.
Segons Nin, a nivell de país la visita també aportarà molt: “Crec que és una molt bona oportunitat per a l’Església del nostre país i, en aquest sentit, estic convençuda que la visita portarà bons fruits”.
Declaracions publicades a CatalunyaReligió.cat