Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fundació Pere Tarrés) Un centenar de joves del Moviment de Centres d’Esplai Cristians de la Fundació Pere Tarrés comencem aquest dilluns una setmana de formació. Del 23 al 31 d’agost realitzaran el curs de monitors i directors de lleure a la casa de colònies de La Ruca (Bages). Les característiques d’aquesta instal·lació permeten que l’alumnat i el professorat comparteixin experiències i reflexions al voltat del lleure, combinant les classes magistral amb les sessions pràctiques i el treball en petits grups.

Pels alumnes és una oportunitat per renovar les idees, consolidar metodologies i compartir experiències amb altres joves que realitzen una tasca similar. Per a la Fundació Pere Tarrés, comptar amb monitors i monitores formats és fonamental atès que desenvolupen una tasca amb molta responsabilitat.

Durant els nou dies que dura el curs del MCEC, professors de l’Institut de Formació impartiran els diferents tallers i formacions específiques en àrees com l’educació emocional, la violència de gènere, interculturalitat, discapacitats i educació per al desenvolupament. Entre els tallers destaquen els de risoteràpia, joc de rol, improvisació, percussió i cordes i natura.