Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Aquest dissabte se celebra una Jornada de Portes obertes a diverses mesquites de Catalunya organitzada pel Consell Islàmic Cultural de Catalunya.

Des de l'any 2005 diverses comunitats s’han implicat en aquesta activitat cultural. Durant la jornada es presenten en els oratoris que hi participen mostres de vestuari tradicional, calçat, cal·ligrafia àrab, cuina, cants, documentals, llibres, i es fan intercanvi de visites entre les administracions i els veïns amb la comunitat musulmana corresponent i conferències.

Arran d’aquesta jornada, aquest dissabte es fa un acte institucional a la Comunitat Islàmica Amigos de la Mezquita de la Paz de Barcelona. Entre altres, hi assistirà el secretari d’Immigració de la Generalitat i la directora general d’Afers religiosos, i representats dels partits polítics. L’acte es farà a les 18’30h. (Vinya Llarga, 15. Barcelona).

La jornada de portes obertes se celebra a uns 40 oratoris islàmics de Martorell, Mataró, Gavà, Castelló d’Empúries, Vilanova i la Geltrú, Premià De Mar, Canovelles, Badalona, La Llagosta, Vilafranca del Penedès, Viladecans, El Prat de Llobregat, Sant Cugat del Vallés, Sant Boi De Llobregat, Salt, Agramunt, Calafell, Barberà del Vallés, Montmeló, Solsona, L’Arboç del Penedès, Almacelles, Balaguer, Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Ripollet, La Jonquera, Arenys de Mar, Montcada i Reixac, Manresa, Navàs, Sant Joan Despí, Piera, Vilassar de Mar i Barcelona.

Aquí podeu veure la llista completa i les adreces facilitades pel Consell Islàmic Cultura de Catalunya.