Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

El diumenge dia 25 d’abril, el programa religiós de Televisió de Catalunya “Signes dels temps” arribarà a l’edició número 1.000. L’espai es va estrenar a TVC el 1986 i des de llavors s’ha mantingut 24 anys en antena de manera continuada i s’ha convertit en un dels programes més veterans de la cadena.

Per celebrar-ho, “Signes dels temps” emetrà un especial en què recordarà alguns dels personatges que han passat pel programa en aquestes 1.000 edicions. Personatges com Narcís Jubany, Genoveva Massip, Cassià M. Just, Pere Casaldàliga, Abbé Pierre, Helder Camara, Chiara Lubich, Anselm Grün, Germà Roger o Cristina Kaufmann.

El programa també inclourà un resum de les notícies religioses més destacades d’aquests 24 anys i recordarà els presentadors i col·laboradors que han format part de l’equip de “Signes dels temps”. Durant aquests temps el programa ha estat dirigit per Fèlix Benito, Francesc Romero, Xavier Martín, Josep Maria Pont, Ramon Safont-Tria, Oriol Llop i Francesc Rosaura, el director actual. Entre els presentadors del programa, a més dels directors, hi ha hagut, Ester Romero, Teresa Pou i Montserrat Esteve.

L’espai es va estrenar a Televisió de Catalunya el maig de 1986, llavors amb el nom de “Temps d’Esperança”, gràcies a un acord entre la la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV) i la Conferència Episcopal Tarraconense. Des de llavors s’ha mantingut 24 anys ininterrompudament en antena.

El programa manté el seu objectiu original de ser un espai d’entrevistes i reportatges sobre la vida de l’Església Catòlica. És un programa plural que dóna veu a tots els grups i moviments, i també ofereix informacions ecumèniques i interreligioses.

Actualment s’emet cada diumenge a les 9 del matí per TV3.