Dia:  Sábado, 27 de Noviembre
Hora:  de 10:00 a 18:00
Lloc:  ▶️ AUDIR. Barcelona
Organitza:  Xarxa Catalana d’Entitats de Diàleg Interreligiós
Telèfon:  34 93 457 69 80 Mòbil +34 629 14 12 84
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
▶️ AUDIR
Carrer dels Lledó, 11, 1r, 08002 , Barcelona
Jornada

Violència de gènere i religions

La Jornada interreligiosa de formació és una trobada de reflexió i convivència que la Xarxa Catalana organitza cada quatre anys. També es podrà seguir en línia.

Programa i altres informacions

Document de referència

Material complementari

Aportacions

Processos de reflexió compartida

Bones pràctiques

Formulari d’inscripció

Des de la Comissió Permanent de la Xarxa Catalana d’Entitats de Diàleg Interreligiós ens plau informar que el 27 DE NOVEMBRE DE 2021, celebrarem la Tercera Jornada Interreligiosa de Formació, esdeveniment adreçat “primordialment” a tots els membres que formen part dels grups i entitats de la Xarxa Catalana, tot i que també esta oberta a les persones que, sensibles al diàleg interreligiós, hi estiguin interessades.

Des de la Comissió Permanent de la Xarxa, us volem fer arribar el nostre desig i interès de que hi hagi la màxima participació. Per tant, HI ESTEU TOTES I TOTS CONVOCADES I CONVOCATS… US HI ESPEREM!!!  Convidem a fer ja reserva de data!

De moment, us fem a mans, per mitjà d’aquesta web, informació sobre els continguts de la jornada amb la finalitat que, els grups que ho desitgin, puguin avançar en la reflexió, el debat i les aportacions que esperem enriqueixen el tema de referència proposat.

Pendents de l’evolució de la COVID19, anirem concretant altres aspectes de logística. “Estigueu atents i atentes consultant amb freqüència aquesta web.

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu contactar amb nosaltres, que us atendrem amb molt de gust.