Dia:  Jueves, 29 de Agosto
Hora:  de 19:00 a 21:00
Lloc:  Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes . Barcelona
Organitza:  Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes - Ajuntament de Barcelona
Preu:  11.30€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes
Baixada del Monestir, 9, 08034 , Barcelona
Taller

Taller de sabons amb plantes medicinals, a Pedralbes

Durant l’ocàs es produeix un moment màgic en què no hi ha llum de dia però tampoc regna l’obscuritat de la nit. És aleshores quan els colors del claustre es poden percebre amb tota la seva intensitat.

Els vespres d’estiu us convidem a gaudir d’aquesta estona única en un entorn on el temps s’atura i el brogit del món queda portes enfora.

Visita i taller

A l’edat mitjana, moltes dones tenien cura a casa seva de la salut i la bellesa de la família per mitjà de receptes de fàrmacs i cosmètics preparats a partir de plantes medicinals. Moltes d’aquestes receptes eren fruit del coneixement ancestral que es passava de mares a filles de manera pràctica. La frontera entre bellesa, higiene, salut i sexe quedava del tot desdibuixada, i l’elaboració d’aquests productes a vegades entrava completament en el camp de la medicina. Us proposem un taller conduït per Joan Solé, biòleg i educador ambiental, per aprendre a elaborar sabons a la manera tradicional, amb l’ús d’essències i plantes medicinals, tal com els podien haver preparat les dones medievals.

Email: reservesmonestirpedralbes@bcn.cat

Telèfon: 93 256 34 27

Aforament: Places Limitades.

COMPRA ENTRADES