Dia:  Domingo, 1 hasta el domingo, 8 de Agosto
Hora:  de 0:00
Hora:  a 23:45
Lloc:  Berga
Organitza:  Bisbat de Solsona - Delegació de Joventut
Telèfon:  602 64 42 51 (Miquel Ventura)
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Bergadà, Berga
Excursió/ Natura

Ruta pel Berguedà de la Delegació de Joventut de Solsona

Un estiu més des de la Delegació de Joventut organitzem una ruta pel Berguedà! Aquest any, un campament base als peus de la Mare de Déu de Queralt. Serà de l’1 al 8 d’agost! I és una activitat organitzada per a joves de més de 18 anys!

Tindrem estones per caminar, estones per xerrar, per escoltar, per pregar junts, per conèixer-nos, per compartir, per descobrir el que necessitem, estones per estar amb el Senyor… Uns dies per parar-nos i agafar força!

Des de Queralt visitarem alguns dels llocs més bonics de casa nostra… Capolat, l’Estany de Graugés, Lourdes de la Nou, Fumanya, Pedret, Sant Jordi de Cercs, la Baells… acompanyats pel nostre Bisbe Xavier.

Tota la informació la trobareu al formulari d’inscripció! Les places són limitades, i les inscripcions tanquen el dia 20 de juliol. El formulari d’inscripció és el següent, després d’omplir-lo ens posarem en contacte amb vosaltres i us afegirem a un grup de WhatsApp des d’on ens organitzarem!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfHSwGE9EPP1089luaHbb58qhfzWCjMb3E9XJyCPpDR71oS_Q/viewform?usp=sf_link

Per qualsevol dubte, informació o aclariment us podeu posar en contacte amb el Delegat de Joventut, Mike Ventura (602 64 42 51).

Informa: Delegació de Joventut