Dia:  Miércoles, 12 de Diciembre
Hora:  a les 19:00
Lloc:  Llibreria Claret. Barcelona
Organitza:  Cristianisme al Segle XXI
Llibreria Claret
Carrer Roger de Llúria, 5, 08010, Barcelona
Presentació de llibre

Presentació de 'Luter, la Reforma'

Cristianisme al Segle XXI edita cada any un llibre on hi figuren els textos de cada una de les participacions i ponències que s’han desenvolupat dins de  les activitats que organitzem: Espai Obert, Debats a Sant Ildefons, Jornada a la Universitat Catalana d’Estiu i Congrés (se celebra cada dos anys). La recopilació d’aquests textos es obra d’en Lluís Busquets.

Aquest any hem editat el volum sobre la Reforma que porta per títol “Luter, la Reforma  i el Repte Constant de les Esglésies” que aplega totes les intervencions que, sobre la Reforma, hi van haver durant les activitats que vam organitzar l’any 2017. Per donar-li la màxima difusió hem organitzat tres presentacions:

Dia 20 de novembre, a les 19,30 a la Cooperativa Cultural Rocaguinarda, carrer Xiprer, 13,  08041 Barcelona. Intervindran Josep Busquets, de la cooperativa Rocaguinarda i Joel Cortés, membre de l’Església Evangèlica de Catalunya.

Dia 12 de desembre, a les 19,00, a la llibreria Claret, carrer Roger de Llúria, 5, 08010 Barcelona. Intervindran Lluís Busquets i Joel Cortés.

Dia 1 de febrer de 2018, a les 19,00 a l’Església Evangèlica Sant Pau, carrer Aragó, 51, 08015 Barcelona. Intervindran Lluís Busquets i Joel Cortés.