Dia:  Viernes, 20 hasta el lunes, 23 de Septiembre
Lloc:  Basílica de la Sagrada Família. Barcelona
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Basílica de la Sagrada Família
Carrer de Mallorca, 401, 08013 , Barcelona
Portes obertes

Portes Obertes a la Sagrada Família

(Sagrada Família) La Sagrada Família ultima la preparació de les seves Portes Obertes, unes jornades que enguany tindran lloc els dies 20, 21 i 23 de setembre, dins del marc de la festivitat de la Verge de la Mercè, patrona de Barcelona. Per celebrar aquestes jornades, la Basílica sortejarà 30.000 entrades per accedir al temple. Els guanyadors i guanyadores podran visitar-lo de manera gratuïta i, a més, podran conèixer l’evolució de les obres en els darrers mesos i descobrir algunes de les fites més importants del futur de la Basílica. En aquesta ocasió, els protagonistes seran els terminals de les torres dels evangelistes, que està previst col·locar-los l’any 2021, amb els quals aquests cimboris arribaran fins als 135 metres d’alçària.

Tota la informació per poder participar en el sorteig es donarà a conèixer el pròxim 12 de setembre al lloc web de la Sagrada Família, però l'organització ja anticipa que caldrà inscriure’s prèviament. El període per fer-ho començarà el 12 de setembre a les 10 h i acabarà el 16 de setembre a les 10 h. Aquest dia es realitzarà el sorteig i es coneixeran els noms de les persones guanyadores. Cadascuna d’elles rebrà quatre entrades no nominals, de manera que les podran donar o regalar. La seva venda, però, queda totalment prohibida.

Els participants del sorteig podran triar entre dues franges horàries disponibles: o bé des de les 16 h fins a les 18 h, o bé des de les 18.15 h fins a les 20 h. L’hora concreta d’accés es determinarà en el sorteig, tot i que sempre estarà dins de la franja seleccionada.