Dia:  Sábado, 16 de Noviembre
Hora:  de 10:00 a 18:00
Lloc:  Cartoixa d'Escaladei . Escaladei
Organitza:  Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Telèfon:  977 827 006
Preu:  10.00€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Cartoixa d'Escaladei
Rambla de la Cartoixa, 43379, Escaladei
Jornada

Natura i Espiritualitat a la Cartoixa d'Escaladei

XIII JORNADA DE NATURA I ESPIRITUALITAT A LA CARTOIXA D'ESCALADEI

web 05_A4_Cartell_Escaladei_2019

(inicialment estava prevista el 21 de setembre)

XIII JORNADA DE NATURA I ESPIRITUALITAT

"CONNECTEM AMB LA JOIA DE LA CONTEMPLACIÓ"

Amb la tardor arriba la tretzena edició de la Jornada de Natura i Espiritualitat, amb el propòsit d'estimular una vivència plena, per mitjà d'activitats tranquil·les, a l'abast de tothom, que ens ajudi a sintonitzar i harmonitzar amb la natura d'aquest espai tan singular, arraulit a la falda de Montsant.

Tant el paisatge d'aquesta muntanya santa com les pedres de l'antiga Cartoixa estan impregnades del silenci i les pregàries de les ermitanes i ermitans, monges i monjos, que hi van consagrar la vida durant segles.

Natura i Espiritualitat a la Cartoixa d'Escaladei us proposa compartir una jornada silenciosa,serena i contemplativa, lluny de presses, sorolls i neguits, obrint tots els sentits del cos i de l'ànima per gaudir de la pau i de la joia que tots tenim al nostre interior.

Es recomana portar coixí pels moments de meditació.
Es prega arribar puntuals per començar junts la jornada.
Convé portar el menjar i la beguda. Només hi haurà servei de bar a l'hora de dinar. 

Maria Assumpta Esquís
Llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona, especialitat Antropologia. Membre de l'equip tècnic de l'Àrea de Monuments i Jaciments de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural. Facilitadora en creixement personal.

Josep Maria Mallarach
Doctor en Biologia i Màster en Ciències Ambientals, membre de la Comissió mundial d'àrees protegides, que des de fa deu anys treballa en la salvaguarda d'espais naturals sagrats. Assessor en l'adequació i revalorització de la Cartoixa d'Escaladei de l'Agència Catalana de Patrimoni Cultural.