Dia:  Sábado, 13 de Noviembre
Hora:  de 9:30 a 15:00
Lloc:  Hotel Alimara. Barcelona
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Hotel Alimara
Carrer de Berruguete, 126, 08035, Barcelona

Per saber-ne més

Arxius

Jornada

El moviment de l’ànima: el prec i l’empara

Ens plau convocar-vos a la XVI Jornada del Grup Sant Jordi que se celebrarà el proper dia 13 de novembre a l’Hotel Alimara de Barcelona. Els ponents de la Jornada, titulada “El moviment de l’ànima: el prec i l’empara”, seran Peio Sánchez, promotor de l'Hospital de Campanya de la Parròquia Santa Anna, i Marion Muller-Colard, escriptora i teòloga protestant. 

En el document adjunt trobareu tota la informació detallada de la Jornada així com l'horari i els aspectes organitzatius. Us anunciem que ja està oberta la inscripciófins al 7 de novembre. La inscripció s'ha de fer per via telemàtica, clicant aquí sota, i també la podeu fer en el document adjunt.

INSCRIPCIÓ

Cal emplenar tots els camps i al final de tot clicar en el botó que diu ENVIA. Fins que no aparegui en una nova pantalla de l'ordinador "S'HA ENREGISTRAT LA VOSTRA RESPOSTA" la inscripció no és efectiva. Un cop feta la inscripció, us demanem que feu directament l'aportació econòmica detallada en el document adjunt mitjançant una transferència al compte del Grup Sant Jordi:

ES15 0081 7011 1200 0253 8556 (abans del 7 de novembre). 

 

Grup Sant Jordi de Defensa i Promoció dels Drets Humans 

Equips de Pastoral de la Política i la Comunicació  

Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat

Consell de Laics dels Caputxins de Catalunya

Justícia i Pau