Dia:  Jueves, 27 de Junio
Hora:  a les 12:00
Lloc:  Basílica de Santa Maria del Mar. Barcelona
Organitza:  Opus Dei
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Basílica de Santa Maria del Mar
Plaça de Santa Maria, 1, 08003, Barcelona
Eucaristia/ Culte

Missa funeral per la Teresa Cardona

Aquest dijous 27 de juny tindrà lloc a la basílica de Santa Maria del Mar una missa per la Teresa Cardona que va perdre la vida el passat 22 de juny en un accident a Costa d'Ivori quan estava participant d'un projecte social en aquest país africà.

Opus Dei - Missa funeral per la Teresa Cardona a BarcelonaFaçana de Santa Maria del Mar (Barcelona)

 

A les 12 h d'aquest dijous 27 de juny a la basílica de Santa Maria del Mar en el cor de Barcelona tindrà lloc la missa funeral per la Teresa Cardona, fidel de l'Opus Dei que va perdre la vida en un accident a Costa d'Ivori.

La missa la celebrarà mn. Manuel Cardona, germà de la difunta, i concelebrada pel vicari de l'Opus Dei per a Catalunya, Mn. Ignasi Font i altres preveres.

La Teresa va néixer el 22 de novembre de 1975, a Barcelona, la petita de set germans. Va estudiar Dret a la Universitat de Navarra.

Va dedicar gran part de la seva trajectòria professional a l'ensenyament: els últims 13 anys ha estat sotsdirectora del col·legi de Foment Canigó. Estava vinculada a projectes educatius de gent jove en entitats sense ànim de lucre. Actualment estava implicada en el desenvolupament professional i personal de les universitàries del Col·legi Major Bonaigua.

Era molt esportista; jugava habitualment a tenis. L'apassionava la música: tocava la guitarra i l'acordió (que portava amb ella a tot arreu). Destacava la seva vitalitat i l'alegria amb què assumia qualsevol repte o tasca, fent-ho fàcil. Els últims anys, juntament amb els seus germans, tenia cura amb gran tendresa dels seus pares, tots dos amb Alzheimer.

Ahir van arribar 24 estudiants i 3 adults del grup que participava del projecte @AnitieKossob. Van arribar a les 12 del migdia a l'Aeroport de Barcelona tal com estava previst i van ser rebudes pels familiars en un espai reservat. Al llarg del dia s'espera que arribi el cos de la Teresa. I tan aviat com els donin l'alta les tres ferides que resten al país africà.