Dia:  Martes, 13 de Abril hasta el martes, 15 de Junio
Hora:  de 18:00
Hora:  a 20:00
Lloc:  ▶️ Zoom. Barcelona
Organitza:  Wake Up Schools Spain (Escoles Despertes Espanya)
Preu:  125.00€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
▶️ Zoom
Barcelona, Barcelona
Curs

Mindfulness aplicat a l’Educació

Amb alegria i gratitud, continuem amb els cursos en línia de Wake Up Schools de la tradició de Plum Village, per fer arribar a més persones els ensenyaments de com implementar el mindfulness en les seves vides i en l’entorn educatiu.

 

El proper curs comença el dimarts 13 d’abril a les 18:00h.
Es distribueix en 10 sessions els dimarts de 18:00 a 20:00h des del 13 d’abril fins al 15 de juny, i un Dia de Plena Consciència (la data es confirmarà més endavant).

Tant per a les sessions dels dimarts com per al Dia de Plena Consciència, utilitzarem la plataforma Zoom. Una vegada que facis la inscripció, rebràs un correu electrònic amb l’enllaç d’accés corresponent.

Previ al dia de la trobada, si us plau, assegura’t que tens l’aplicació instal·lada al teu dispositiu (telèfon o ordinador) i que tot funciona correctament (àudio, vídeo, connexió).

Si necessites assistència per accedir a la sessió, pots enviar-nos un correu electrònic a wussnivel1online@gmail.com i us respondrem al més aviat possible.

 

EQUIP DOCENT

Rosa Serrano
Llicenciada en Ciències Econòmiques. Docent en Formació Professional. Tècnic docent a l’INEM. Professora de ioga. Mestra de Dharma en la tradició de l’mestre zen Thich Nhat Hanh.

Fàtima Tamayo
Llicenciada en psicologia. Màster en neuropsicologia. Professora associada de la Universitat de Valladolid. Professora a la UNED. Facilitadora de cursos en centres de formació de professorat. “Educadora Feliç” en 2021 avalada pel centre de pràctica de Plum Village (França). Component de l’equip internacional de Wake Up Schools des 2018.

Eva Marín
Llicenciada en Magisteri. Professora de ioga. Contacontes. Especialista en mindfulness aplicat a l’educació. “Educadora Feliç” en 2017 avalada pel centre de pràctica Plum Village (França). Component de l’equip internacional de Wake Up Schools des 2015. Autora de el llibre “La gateta Muni” sobre ioga i mindfulness per a nens.

Gregorio Hidalgo
Llicenciat en Filologia Hispànica, professor jubilat de Secundària, Mestre de Dharma en la tradició de l’mestre zen Thich Nhat Hanh. Coordinador a Espanya de l’programa internacional Wake Up Schools.

 

APORTACIÓ

El cost total del curs s’ha d’abonar abans de l’inici, per a això has de seleccionar una de les 3 tarifes segons la teva situació:
Standard: 125 €.
Reduïda (Persones en situació d’atur i estudiants): 75 € (cal sol·licitar-la presentant justificant acreditatiu).
Mecenes: 150 € (Puc i vull contribuir a sufragar les tarifes reduïdes).

L’ingrés total es realitzarà en aquest número de compte:
Comunitat Budista de l’Interser
ES67 1491 0001 2120 6776 3322
En concepte posar: Curs WUSS1 i el teu nom i cognoms.

Si us plau, omple el formulari i envia’l abans de l’inici de curs, juntament amb el justificant de l’ingrés i documents acreditatius (si has sol·licitat tarifa reduïda). Aquests dos últims els has d’enviar a la següent adreça de correu wussnivel1online@gmail.com

 

INFORMACIÓ DEL PROGRAMA COMPLET DEL CURS

Font: COORDINADORA CATALANA D'ENTITATS BUDISTES