Dia:  Viernes, 14 de Junio
Hora:  de 9:30 a 13:30
Lloc:  Palau Macaya. Barcelona
Organitza:  Fundació Provea
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Palau Macaya
Passeig de Sant Joan, 108, 08037 , Barcelona
Jornada

I Jornada per aturar el maltractament a persones grans

Ens plau convidar-te a participar en la I Jornada de les entitats adherides al Manifest per aturar el maltractament a les persones grans, emmarcada en el Dia Mundial de la Presa de Consciència i l’Abús vers les Persones Grans.

I Jornada 2019

I Jornada del Moviment per aturar el maltractament a les persones grans

 

El pròxim 14 de juny farà just un any que es va presentar el Manifest per aturar el maltractament, document impulsat per 7 entitats de l'àmbit de les persones grans, Associació EIMA, Fundació Roure, FATEC, Fundació FiraGran, Fundació Pasqual Maragall, Amics de la Gent Gran i Fundació Provea. 

Enguany, ja som 72 les entitats que donem suport al Manifest, i de mica en mica van augmentant les adhesions.

Aquest darrer any hem estat treballant per fer efectius els objectius marcats, s'han fet trobades amb representants del grup motor, i s'han organitzat 3 grups de treball, Millorem el marc legal de les persones grans maltractades, Definim els recursos i serveis per a les persones grans maltractades Planifiquem la comunicació. Les conclusions de cadascun d'aquests grups es donaran a conèixer a la Jornada.

A l'acte comptarem amb la ponència del Sr. Francesc Torralba, conegut filòsof, teòleg, pedagog i escriptor que ens parlarà del bon tracte a les persones grans des d'una visió holística. I comptarem amb la ponència del Sr. Jordi Muñoz, advocat i president de l'Associació EIMA, un especialista de la situació dels maltractaments vers la gent gran a Catalunya.

També està previst presentar la imatge que ens ha d'identificar com a grup... 

Estem convençuts que sumant esforços i voluntats aconseguirem erradicar els maltractaments i els comportaments edatistes. Junts ho aconseguirem!

ENTRADA GRATUÏTA

Ja pots realitzar la teva INSCRIPCIÓ!