Dia:  Lunes, 27 de Septiembre
Hora:  a les 18:00
Lloc:  Seu del districte de Sants-Montjuïc . Barcelona
Organitza:  Grup de Diàleg de Sants
Seu del districte de Sants-Montjuïc
Carrer de la Creu Coberta, 104-106, 08014 , Barcelona
Projecció

Diàlegs des de la diversitat religiosa de Sants

EL GRUP DE DIÀLEG DE SANTS PRESENTA UN VÍDEO PER DONAR A CONÈIXER LA DIVERSITAT RELIGIOSA I TRENCAR PREJUCIDIS

El vídeo inclou intervencions de diversos membres de comunitats religioses del districte de Sants

El dilluns 27 de setembre, a les 18 h, el Grup de Diàleg de Sants presentarà el vídeo “Diàlegs des de la diversitat religiosa de Sants”, a la seu del districte de Sants-Montjuïc (carrer de la Creu Coberta, 104).

A la presentació es projectarà el vídeo que han elaborat diverses comunitats religioses del districte de Sants. A través de preguntes i respostes, els membres de comunitats religioses donen a conèixer la diversitat religiosa present als barris de Sants i pretenen trencar prejudicis sobre les creences religioses. El vídeo s’ha enregistrat a diversos indrets emblemàtics del districte de Sants.

L’activitat comptarà amb les intervencions del comissionat de Diàleg Intercultural i Pluralisme Religiós, Khalid Ghali, i del regidor del districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra.

El Grup de Diàleg de Sants s’emmarca en el projecte de grups de diàleg de Barcelona, que impulsa l’Ajuntament de Barcelona i gestiona l’associació AUDIR. Aquesta iniciativa compta, a més del Grup de Diàleg de Sants, compta amb la participació dels grups de diàleg de Besòs-Maresme, Gràcia, Zona Nord i Nou Barris.