Pasar al contenido principal
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Cinemes Balmes
Adreça (carrer i número)
Carrer de Balmes, 422-424
Municipi
Barcelona
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment

Assumpta Serna i Carlos Sánchez assisteixen a la projecció especial de 'Claret'

El film, dirigit per Pablo Moreno, ressalta els principals aspectes de les etapes vitals del pare Claret amb el desig de connectar-lo amb el món d’avui.

Ja es poden adquirir les entrades per assistir a l’estrena de la pel·lícula ‘Claret’ a Barcelona i Bilbao prevista per aquest cap de setmana. A Barcelona s'estrena als Cinema Verdi i al Cinema Balmes. En aquest últim espai, a més de la projecció de la pel·lícula, el diumenge 26 a les 18:30 h de la tarda es podrà assistir a un acte especial amb la presència de l’actriu Assumpta Serna i de l’assessor religiós, el claretià Carlos Sánchez. Les entrades per al cinema Verdi estaran disponibles des de dijous dia 22. 

El claretià Carlos Sánchez, nomenat recentment consultor del govern general de l'orde, ha estat l’encarregat de fer l’assessorament del guió. “Moreno s’ha acostat amb respecte i passió a l’oceà biogràfic de Claret”, assegura Sánchez. De la pel·lícula en destaca la presentació d’un Claret creïble i eloqüent utilitzant símbols i contextos que ajuden a “ampliar l’atenció més enllà del que veiem”. Tot i això, Sánchez explica que “el director va assumir unes certes llicències per a presentar la veritat històrica amb un llenguatge comprensible avui”.

Entrades al Cinema Verdi | https://www.onlinecinematickets.com/?p=&s=VERDIBCN

Entrades al Cinema Balmes | https://www.grupbalana.com/cine/cartellera/

Altres cinemes arreu d'Espanya on s'estrena el dia 24 | https://claretlapelicula.com/cines-que-proyecten-claret/

Web de la pel·lícula | https://claretlapelicula.com/