Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Un any més podreu trobar a CatalunyaReligió la informació dels actes més rellevants de Setmana Santa a Catalunya. Ja podeu consultar actualitzat el mapa que recull les trobades de celebració de la Pasqua que organitzen diversos grups i moviments aquest 2018.

Un conjunt d'activitats amb les quals podràs viure la Pasqua. La majoria estan adreçades a joves, però podràs trobar-hi també activitats per a persones de totes les edats. La tradicional proposta de viure els dies forts de Setmana Santa amb altres joves en una casa de colònies o en una hostatgeria. Una proposta que quan es prova sovint es repeteix any rere any. I, quan ja no som tan joves? Lligades a les Pasqües Joves hi ha tot un seguit de Pasqües Familiars o altres fórmules com viure-la enmig de la ciutat. Totes aquestes ofertes per viure a fons els dies de Setmana Santa estan en aquest mapa.

A més, en altres mapes recollim les principals processons que els dies de Setmana Santa sortiran al carrer i totes les representacions de la Passió a les poblacions catalanes. Si voleu que alguna passió, celebració de la Pasqua o processó estigui inclosa en els mapes de la Setmana Santa de CatalunyaReligió, ens podeu escriure redaccio@catalunyareligio.cat. Si coneixeu alguna processó no inclosa en el mapa, podeu respondre un qüestionari aquí.