Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(La Salle) Un total de 19 alumnes de diversos centres de La Salle Catalunya han obtingut un 9 o més en les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), que van tenir lloc entre el 12 i el 14 de juny.

És per això mateix que, el pròxim 19 de juliol, la Generalitat els entregarà una distinció juntament amb la resta d’estudiants de Catalunya que han obtingut una qualificació igual o superior al 9.

El Director de la Xarxa d’Obres Educatives de La Salle Catalunya, Jordi Jover, valora molt positivament aquests resultats que “demostren que amb el treball constant i l’esforç motivador, tenim alumnes que destaquen de manera notable i per la seva excel·lència”. A més, Jover afegeix que “l’experiència i el bagatge dels Batxillerats de La Salle demostren que amb el nostre col·lectiu i la llarga tradició d’aprenentatge, permet que aquests joves incorporin una motivació especial i uns hàbits d’estudi adequats que donen aquests fruits”.

Enguany, han estat més de 34.500 alumnes catalans els que han realitzat les Proves d’Accés a la Universitat. D’aquests, 693 han obtingut un 9 o més en les PAU, dels quals 19 són alumnes de La Salle Catalunya.