Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Griselda Mutual – Vatican News) Cristians de totes les Esglésies i comunitats han resat aquest dimecres juntament amb Papa Francesc el Parenostre. Ho han fet a casa seva i als hospitals, a les presons i a les residències per a gent gran, a les farmàcies i els supermercats, a les fàbriques, als cotxes, caminant, asseguts en una cadira de rodes o jacents en un llit de hospital. De genolls i de peu, als magatzems, camions i ports. En el camp i la ciutat, a la costes marítima i al desert. Nens, joves, adults i gent gran de cada país, s’han unit a la pregària del Parenostre dirigida pel Papa Francesc gràcies a la difusió a través dels mitjans de comunicació.

Francesc va introduir la pregària transmesa pels mitjans vaticans i reproduïda per mitjans del món amb aquestes paraules:

“Estimats germans i germanes,

Avui ens hem donat cita, tots els cristians de tot el món, per resar el Parenostre, l'oració que Jesús ens va ensenyar.

Com a fills confiats ens dirigim a el Pare. Fem això cada dia, diverses vegades a el dia; però en aquest moment volem implorar misericòrdia per a la humanitat durament colpejada per la pandèmia del coronavirus. I ho fem junts, cristians de totes les esglésies i comunitats, de cada tradició, de totes les edats, llengües i nacions.

Resem pels malalts i les seves famílies; pels treballadors de la salut i els que els ajuden; per les autoritats, els organismes encarregats de fer complir la llei i els voluntaris; pels ministres de les nostres comunitats.

Avui molts de nosaltres vam celebrar l'Encarnació de la Paraula en el ventre de la Mare de Déu, quan en la seva humil i total "Sóc aquí" es va reflectir el "Sóc aquí" del Fill de Déu. Nosaltres també ens encomanem amb plena confiança a les mans de Déu i amb un sol cor i ànima preguem”.