Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(FECC) La Fundació Escola Cristiana de Catalunya ha presentat l'himne 'Mira' per a les 15es Jornades de Pastoral Educativa (JPE) organitzades per Escola Cristiana amb el patrocini de l'editorial Baula. El grup Caliu, vinculat a l'escola SAFA-Horta ha estat l'encarregat de fer aquest himne.

La lletra de la cançó respon al lema de les JPE presentades a principi de curs, 'Activa la mirada curiosa'.  Tal com informen des d'Escola Cristiana, "vol ser una invitació a posar cor a la mirada, aportar llum, ser curiós i cercar aquell qui està sol".

Les JPE havien estat dissenyades i presentades durant les trobades territorials de caps de pastoral dels centres educatius durant el passat novembre com unes jornades "híbrides". La situació sanitària actual, però, ha fet replantejar les jornades i, finalment, seran completament online. 

Les persones interessades a participar han de reservar la franja de les 11:00 h a les 13:30 h del divendres 11 de febrer perquè serà el moment de la connexió sincrònica. 

Des d'Escola Cristiana agraeixen la col·laboració del grup Caliu, "la dedicació de l'Oriol Martín per l'edició del vídeo i a l'Ignasi Flores per la cessió de la seva il·lustració".