Vés al contingut
Catalunya Religió

http://www.youtube.com/playlist?list=PL1zS1wmsQWSinfw_em2qSNXmfwichQ4Uc

Vídeos de les intervencions l'homenatge cívic i institucional al teòleg Josep Gil i Ribas celebrat el dissabte 14 de setembre de 2013 al Monestir de Poblet. Els representants institucionals i eclesiàstics de Tarragona i més de 300 amics, familiars, i companys sacerdots i acadèmics, van reconèixer la trajectòria de mossèn Gil com a responsable d'una amplia producció teològica, gran formador, i com a impulsor d'una església més arrelada i transparent. Un homenatge que arriba pocs dies després de complir els 85 anys amb els que continua actiu a la parròquia de El Catllar de Tarragona.

Entre altres intervenen, a més de Josep Gil, l'abat Josep Alegre, Francesc Escobar, de Justícia i Pau, els professors Josep Castanyé, Joan Marti i Castell, Armand Puig, i Josep Llort. També l'alcalde de El Catllar, Josep Galvaldà, de Reus, Carles Pellicer, de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i el vicepresident, Josep Maria Cruset; el director general d'Afers Religiosos, Enric Vendrell; i el delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin; i l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol. Inclou una taula rodona amb els teòlegs Gaspar Mora, Armand Puig, Xavier Alegre i Josep Castanyé. I les salutacions de Rosa Maria Tarrida i Josep Torrens, de Cristianisme al Segle XXI i d'Església Plural.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.