Vés al contingut
Catalunya Religió

(Escola Pia) Després d’un any ple de reptes, els equips directius d’Escola Pia han celebrat l’Alifara en un format presencial i a l’aire lliure. L’organització de l’esdeveniment va disposar totes les mesures necessàries per fer possible que més de 150 persones es poguessin trobar per celebrar que finalitzem un curs ple de reptes i també per conèixer alguns dels canvis i línies amb les quals se seguirà treballant el curs vinent.

L’Alifara és la festa de celebració que els pagesos solien fer de cara al final de la temporada de collites i on compartien, amb altres pagesos, el resultat dels fruits que havien estat sembrant durant el curs. Amb la mateixa intenció amb què ho feien els pagesos: compartir i posar en comú els fruits recollits durant tot el curs, els equips directius, també han fet un repàs dels aprenentatges d’un curs complex, però que – finalment hem pogut celebrar amb certa normalitat – explica en Toni Burgaya, director general de la institució.

Al seu torn, l’Eduard Pini, provincial d’Escola Pia de Catalunya, ha encoratjat a tots els presents a seguir sent motor de canvi i d’acompanyament per tots els membres que formen part de l’acció educativa i social.

Enguany, l’Alifara ha volgut ser una trobada festiva on poder-se trobar presencialment, per fi, després de tants mesos.

Temàtica
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.