Vés al contingut
Catalunya Religió

Concert de Nadal a la Basílica de Sagrada Família d'aquest dissabte 15 de desembre. A càrrec de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, el Cor de Cambra Enric Granados de Lleida, el Cor de Cambra de la Diputació de Girona i l’Escolania de Blauets de Mallorca del santuari de Lluc. El Concert ha anat precedit de la felicitació de Nadal del bisbe auxiliar i membre del Patronat de la Basílica, Sergi Gordo, i el president delegat del patronat de la Basílica, Esteve Camps. També hi han assistit el cardenal Lluís Martínez Sistach i el bisbe auxiliar Antoni Vadell.

El concert compta amb les direccions de Xavier Puig i Ricard Terradas. Les formacions musicals interpreten diferents peces, entre les quals hi haurà nadales tradicionals catalanes, Gloria, de John Rutter, i Chichester Psalms, de Leonard Bernstein, en l’any d’homenatge del centenari del naixement d’aquest compositor. Es tracta d’una composició escrita en hebreu que combina un ritme molt vigorós a la primera part amb la melodia dolça d’un nen solista que representa el mateix David.

Temàtica
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.