Vés al contingut
Catalunya Religió

(Arquebisbat de Tarragona) La Catedral de Tarragona va acollir per primera vegada una campanya de donació de sang. La campanya, que va comptar amb la col·laboració del Col·legi Lestonnac L’Ensenyança en la difusió, va tenir lloc el dissabte dia 2 de juny, al matí, a la capella del Baptisteri de la Catedral de Tarragona.

Durant tot el matí hi va haver un total de 65 donacions, xifra que des del Banc de Sang i Teixits qualifiquen com a molt satisfactòria. La metgessa i coordinadora de la donació de sang a Tarragona i Terres de l’Ebre, Núria Vilanova, ha explicat que cada dia, a Catalunya, es fa una mitjana de 1.000 transfusions de sang i per aquest motiu és tan necessari col·laborar amb aquest tipus de campanyes.

L'Arquebisbe Jaume Pujol també s’hi va fer present a primera hora del matí donant suport a la campanya —ara per raons d’edat ja no pot donar— i solidaritzant-se amb les persones que necessiten sang per als seus tractaments.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.