Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

El llibre recomanat d’Anna-Bel Carbonell

(Ramon Bassas - CR) L’Anna-Bel Carbonell és llicenciada en geografia i gistòria, diplomada en educació social i en teologia, i, bàsicament, educadora. Va ser professora d'institut i després ha estat treballant en diferents entitats socials sempre relacionades amb els infants i els joves en risc d'exclusió, la Fundació Escó, Càritas o la Fundació Comtal. Després va tornar a la docència, fent de professora del CFGS d'Integració Social de La Salle Gràcia i i assumint la direcció pedagògica de l'ISCREB. També té un blog a Catalunya Religió.

Per aquest estiu ens proposa la lectura de Haru, que fou tot un fenomen quan es va publicar, ara deu fer un any, tant per l’èxit de públic com a la crítica. Carbonell creu que es deu a què Haru “és un llibre diferent, que parla del camí de la vida, que fa referència i aprofundeix en les grans preguntes”, diu.

I cita el subtítol: "Cada dia és una vida sencera". “Certament, continua, “cada instant, cada passa i cada sospir... si és de debò, si els realitzem des de la plena consciència”.

Flavia Company és una escriptora catalana nascuda a l’Argentina, que viu entre nosaltres des de que tenia deu anys. ja ha escrit alguns llibres (el primer d’ells Querida Nélida, el 1988) , treballa també de periodista i traductora i d’altres activitats relacionades amb la literatura. Haru és la història d’una adolescent que l’envien a una escola per aprendre l’art del tir amb arc, on hi passa múltiples aventures que, de retruc, li ressonen també a l’interior, en un camí que esdevé un llarg i savi aprenentatge. El llibre té ressons clarament orientals.

Per què el recomanaries, doncs, li preguntem en acomiadar-nos. “Perquè és un llibre que et transporta al teu interior”. Sens dubte, el millor dels viatges.

 Fitxa del llibre 

 Títol: Haru

 Autor: Flavia Company

 Editorial: Catedral

 Lloc i data: Barcelona, 2016

 Pàgines: 380
 Preu: 21,95 €

 Llengua: català (també hi ha una versió en castellà)

 ISBN: 978-84-943860-8-4

 Compreu-lo aquí.