Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Monestir de les Avellanes) Aquest mes de juny arriba el VI Cicle de Concerts “Música & Patrimoni” del Monestir de les Avellanes (Os de Balaguer). Un any més els espais amb valor patrimonial i històric del Monestir de les Avellanes s’ompliran de música, realitzant així una simbiosi cultural i artística entre història, monument i música.

El programa d’aquest cicle musical està format per 6 concerts, d’estils ben diversos com el cant coral, el rock, la música tradicional i d’arrel del Pirineu, la música de cantautor i la música clàssica.

El dia 3 de juny la coral La Ginesta (La Granada, Al Penedès) i els G’D’R Rock Band de Lleida seran els encarregats d’obrir aquest cicle musical. El 9 de juny serà el torn dels Ribatònics, acordionistes de la Ribagorça, seguits el dia 10 de l’estrena de la Coral Vitàlia formada per veïns de Les Avellanes i  Vilanova de la Sal. El dia 16 de juny podrem gaudir del concert de veu i guitarra a càrrec de la soprano Maria Josep Rúbies i el guitarrista Juan Mario Cuéllar. Tancarà el cicle el cantautor barceloní Jordi Montáñez, qui actuarà al claustre del Monestir de les Avellanes.

Com ja és habitual el cicle musical del Monestir de les Avellanes és complementa amb altres activitats lúdiques i culturals, aquestes tenen per objectiu donar a conèixer Os de Balaguer i els pobles del Montsec. En aquesta edició hi haurà la inauguració de dues exposicions, s’oferiran visites guiades al monestir i a l’Arxiu Gavín, se celebrarà la I Jornada d’Estudi sobre els Goigs, així com és podrà gaudir, amb els concerts del 3 de juny, de la terrasseta als jardins del monestir amb vermut, aperitius i degustació gratuïta de productes gentilesa de Vichy Catalan. Tots els concerts són gratuïts.