Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enguany la XIª Setmana del Cinema Espiritual, que ens presenta l'Església de Barcelona, recull diferents argments que tractaran “El misteri de l’amor”, el lema d’aquesta nova edició.

Un any més torna la Setmana del Cinema Espiritual  que ofereix un ventall de pel·lícules com a material didàctic perquè els professors i catequistes puguin ensenyar als joves a trobar el significat espiritual en l’argument d’una pel·lícula.  Aquesta suposa la XIª edició de la Setmana del Cinema Espiritual i el lema que l’encapçala és el “Misteri de l’amor. En aquesta línia, els arguments triats giren entorn d’històries on l’amor juga un paper central.

“El misteri de l’amor”

La XIª Setmana del Cinema Espiritual ofereix en total set pel·lícules amb set arguments diferents on s’hi plasma l’amor en diversos sentits com l’amor de joventut,  la disposició a donar la vida per l’altre, la resistència d’estimar l’altre, i l’amor com agraïment o camí cap a la rendició. Aquestes pel·lícules, la majoria del darrer any o pendents d’estrena, són: Gravity (Alfonso Cuarón) , 12 Anys d’Esclavitud (Steve McQueen), Incondicional (Brent McCorkle), Un Dios Prohibido (Pablo Moreno), Blanca com la neu, vermella com la sang (Giacomo Campiotti), Malèfica (Robert Stromberg) i El petit Àngel (Dave Kim).