Vés al contingut
Catalunya Religió

Cristianisme i Justicia ha organitzat la coferència "Xarxes socials, llibertat d’expressió i dret a l’oblit. Límits i riscos" en el cicle dels "Drets Humans"

Els darrers deu anys hem viscut una gran eclosió de les xarxes socials. Han suposat una gran democratització de la informació i han contribuït a la participació social i política. Però, alhora, també proliferen diverses formes de mal ús. A més, la nostra vida privada queda cada cop més exposada, com han demostrat els darrers casos d’espionatge i seguiment per part dels governs. Quins són els avantatges i els límits de les xarxes socials?

Hi han participat: Marc Carrillo, catedràtic de Dret Constitucional a la UPF. Josep Jover, advocat especialitzat en propietat intel·lectual, drets d’autor i TIC. Ismael Peña-López, professor dels Estudis de Dret i de Ciència Política de la UOC, i investigador a l'Internet Interdisciplinary Institute, i director del projecte d'Innovació Oberta de la Fundació Jaume Bofill.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.