Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Vedruna) Les Vedruna han celebrat les jornades dedicades a les línies d'acció conjunta per a les germanes de la congregació i el laïcat en el marc del Capítol General XXVII a Vic. Amb el treball de petits grups cadascú ha aportat allò que li sembla més fonamental després d'haver escoltat les diferents experiències. 

Primerament les vedrunes han exposat el seu treball als set grups petits amb un vuitè afegit conformat per laics. Posteriorment una comissió de cinc persones ha fet el buidatge de totes les aportacions i han redactat un primer esborrany de les quatre línies d'acció. Després de debats i esmenes s'ha procedit a una votació quedant definitivament aprovades . 

El laïcat  celebra aquesta edició la seva primera Assemblea General i per això s'ha decidit a la sala que aquestes línies d'acció es presentin, perquè puguin ser estudiades i ratificades, si escau, per l'Assemblea General del Laïcat.

Els assistents han recordat la feina a Chonita, coordinadora general del laïcat, que no ha pogut estar present.  Tot seguit s'ha organitzat una visita guiada al Museu de la Casa Mare, un comiat de tots aquells que l'endemà tornaran als seus països d'origen.