Pestanyes primàries

imatge de Guillem Correa
Nom real: 
Group membership: 

Informació personal

Nom: 
Guillem
Cognoms: 
Correa
Data de naixement: 
Dimarts, 15. setembre 1953
Descripció de l'autor en català: 

Sóc pastor de l'Església Evangèlica Metodista Bethel de Barcelona i actualment sóc secretari general del Consell Evangèlic de Catalunya.

Vaig néixer a Barcelona l’any 1953. Després de cursar estudis de filosofia i lletres i llicenciar-me en periodisme (UAB-1978), vaig cursar el Mestratge en Direcció i Administració d’Empreses (ESADE-1982). Vaig obtenir el diploma en Teologia (SEUT-1993), el Batxiller en Ciències Bíbliques (Ceibi-1994), i vaig realitzar el Mestratge en Direcció de la Formació (Les Heures/UB-1995) i el Certificat en Desenvolupament de Recursos Humans (Euresform-1997).

En l’àmbit social sóc fundador i president de l’ONG d’acció social, Iniciatives Solidàries. També fundador i president de l’Empresa d’Inserció, Recursos Solidaris. He estat president de les empreses d’inserció de Catalunya i Espanya i membre de la Junta de la Mesa del Tercer Sector. Per designació dels corresponents consellers sóc membre de diversos òrgans consultius tant de la Conselleria d’Acció Social com de la Conselleria de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

Treballo en el servei de l’església des dels 17 anys i com a pastor des dels 30 anys (1983). L’any 1981 vaig impulsar la creació del Consell Evangèlic de Catalunya. Sóc director del programa de televisió del canal autonòmic català Néixer de Nou. Sóc president del Consell Executiu de l’Església Evangèlica Metodista Unida i director de l’Institut Metodista d’Educació (IME).

Com a periodista ha treballat en mitjans tant seculars com eclesiàstics i com a escriptor ha publicat una dotzena de llibres, principalment de caràcter religiós.

Darrerament he participat en la creació del grup de Treball Estable de les Religions (GTER) que es caracteritza per fomentar el diàleg interreligiós i per promoure la “pedagogia de l’acció” com a resposta al dolor de la ciutat. Estic casat i tinc dos fills.

Correu electrònic

Plaintext email only
No