Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Lleida) La Unitat Pastoral Pilar-Magdalena, a la diòcesi de Lleida, ha organitzat al llarg de les darreres setmanes el cicle de conferències 'Tertúlies per a l’Esperança'. Més de mitja dotzena de membres de la comunitat eclesial, com Rafa Allepuz o Natàlia Méndez, hi han participat tractant diversos temes.

Aquest dijous, a través de la plataforma Zoom, la Unitat Pastoral Pilar-Magdalena organitza a les vuit del vespre una nova edició amb el títol 'Cuidar i servir en temps de pandèmia'. Per inscriure's cal enviar un correu a upapm2012@gmail.com o trucar al 681 19 57 86.

El rector de l'UPA Pilar-Magdalena, Carles Sanmartín, al vídeo de presentació de la iniciativa explica que “hem pensat que és una forma de mantenir-nos ferms en aquesta situació”. Hi participaran un jove africà universitari que explicarà la seva experiència com a voluntari en aquest temps de pandèmia, una mare de família i àvia i la secretaria general de Càritas, María José Rosell.

L’equip de comunicació de la UPA posa a disposició del públic els podcasts de les intervencions que s’han fet fins al moment: