Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Islam.cat) Dimarts passat, dia 21 de gener de 2020, la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) va rebre el premi a la INTEGRACIÓ 2019.

Aquest premi ha estat atorgat per l’entitat “El mirador dels immigrants” que des de 1999 porta organitzant aquesta jornada cada any i on atorga el premi a la INTEGRACIÓ a les entitats sense ànim de lucre, empreses i administracions que treballen per la integració dels nous ciutadans.

Una desena d’entitats han estat premiades en una gala que es va iniciar a les 17:00h a l’auditori de l’Escola Oficial d’Idiomes de Drassanes de Barcelona.

El premi ha estat lliurat al president d’UCIDCAT, que en la seva intervenció d’agraïment va comentar que aquest premi és per a la comunitat musulmana catalana i per a totes les persones anònimes que estan treballant en les seves comunitats per aconseguir una normalització i visibilitat de la pràctica religiosa musulmana.  Els musulmans catalans volen gaudir dels seus drets com la resta dels ciutadans, ha subratllat el president d’UCIDCAT.

 El Grup de Treball Estable de Religions GTER també ha rebut aquest premi que es va lliurar al seu president, Antoni Matabosch, acompanyat del director de l’entitat, Joan Hernandez.