Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Universitat Abat Oliba CEU) En el seu peregrinar per diversos punts del nostre territori cap a Santiago de Compostel·la, la Mare de Deu Pelegrina 'Mare Vine' ha fet una parada a la Universitat Abat Oliba CEU (Barcelona).

La UAO CEU ha aprofitat aquesta excepcional visita per a celebrar la inauguració del curs dela seva pastoral Universitària. Ha estat en una missa, presidida per la verge Pelegrina i oficiada pel capellà major d'aquesta universitat barcelonina, Alberto Sols.

Durant la seva homilia, Sols ha invocat l'exemple del patró de la UAO CEU, Sant Pau, per recordar que l'entorn universitari és un lloc ideal per sortir a la trobada amb els altres. En aquest sentit, ha afirmat que "la universitat ha de ser un punt de trobada de totes les iniciatives d'evangelització'.

Durant la missa, s'ha renovat la consagració de la UAO CEU a l'Immaculat Cor de Maria. Posteriorment s'ha realitzat un rés del rosari amb cants. El viatge de peregrinació de la Verge 'Mare Vine' s'emmarca dins les activitats organitzades en el context de l'Any Jacobeo. Concretament, es tracta d'una iniciativa de la diòcesi de Getafe.