Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(CR) Cada any Catalunya Religió publiquem un mapa de les trobades per celebrar la Pasqua que es fan a Catalunya. També fem el mapa de les processons i de les representacions de la Passió. Aquest any no podem fer cap mapa, però si que algunes de les celebracions de les trobades de Pasqua s’han reconvertit en format virtual.

Propostes d’activitats al web, vídeos de YouTube, espais de trobada virtual a través de videoconferència, grups de WhatsApp, xarxes socials... són algunes de les fórmules que s’ha trobat per fer el més propera i comunitària possible la trobada virtual.

Aquestes són alguns propostes per celebrar les trobades de Pasqua en comunitat... però des de casa.

Podeu veure més propostes pels dies de Setmana Santa aqui: https://www.catalunyareligio.cat/ca/guia-serveis-religiosos-tele-radio-internet.

 

Pasqua de les Avellanes: “És el teu torn!”

En aquesta situació s’ha escollit el lema “És el teu torn!”. Per celebrar la Pasqua s’ha habilitat un canal de WhatsApp per poder seguir l’actualitat i els recursos que s’han preparat pel Dijous Sant, Divendres Sant, Dissabte Sant i Diumenge de Resurrecció. L'accés al grup de WhatsApp, tots els recursos, documents i materials en l'apartat "Materials i recursos per poder viure la Pasqua" de la pàgina web.

 

La Pasqua familiar dels claretians

L’equip de preparació de la Pasqua Familiar i d’Adults de Vic convida a seguir les diferents celebracions de Setmana Santa per videoconferència. La plataforma Zoom és l’eina que els permetrà mantenir el contacte de forma virtual en aquest temps excepcionals de confinament.

 

La #SetmanaSantaACasa del jesuïtes

Dins de l’espai dels jesuïtes #aCasaAmbDéu, pels dies de Setmana Santa ofereixen una sèrie de continguts des de #SetmanaSantaACasa. Hi ha propostes per a famílies i un calendari complet d'activitats per aquesta Setmana Santa a casa.

 

La #PasquaSalesianaACasa

Tota la família vinculada als salesians i salesianes d’Espanya s’apleguen a #PasquaSalesianaACasa. Proposen temps personals de silenci i pregària, estones per a la reflexió i el compartir en grup, i ofertes variades per celebrar la fe en família. Per facilitar els moments de reflexió compartida, s'han format 115 grups en línia.

 

Pasqua Hospitalària de Sant Joan de Déu: “Tot anirà bé, Ell és amb tu”

Joves Sant Joan de Déu conviden a participar en una Pasqua en línia oberta a tothom amb el lema “Tot anirà bé, Ell és amb tu”. El programa és l’habitual, des dimecres a diumenge de Pasqua i es pot seguir des del web i connectant-se a través de Zoom.

 

Pasqua Jove del bisbat de Girona

Activitats adreçades als grups de confirmació i de joves. Les vetlles i les celebracions, seran en directe per Instagram, al perfil @jovesbgirona.