Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Maristes) Més de 80 persones van participar a Llinars del Vallès el diumenge 26 de novembre a l’onzena edició de la Trobada Marista que aplega laics i germans. Una trobada propera que pretén obrir un espai de conversa, diàleg i reflexió compartida per a persones que se senten part de la família marista. La trobada va comptar amb la presència d’una vintena de membres de les fraternitats del Moviment Champagnat de Nimes, Aubenas i l’Espira de l’Aglí. 

La trobada ha girat al voltant del que ha discernit el XXII Capítol General, celebrat a Rionegro (Colòmbia) durant els mesos de setembre i octubre. El nucli del missatge es resumeix en l’eslògan "Caminem com a família global". 

Els participants han disposat de cinc espais per aprofundir en cada una de les crides. Els espais proposaven fer experiència per fer moure el cor i disposar-se a seguir en marxa en el caminar de cada dia. De manera lliure els participants han estat convidats a expressar amb diferents recursos, l’impacte dels missatges rebuts en aquest moment i de cara al futur. Al final del matí, com a comunitat cristiana s’ha celebrat l’eucaristia. Una presència que eixampla la mirada i empeny a ser família universal.