Vés al contingut
Catalunya Religió dv. 28/12/2018

Per saber-ne més

Arxius adjunts
Document

(CR) El dissabte 12 de gener se celebra la quinzena edició de la Trobada Fraterna que cada any organitzen els Consell de Laics dels Caputxins de Catalunya, una jornada de diàleg i reflexió oberta a tothom. En ocasió del tema del recent Sínode sobre “Els joves, la fe i el discerniment vocacional”, la sessió d’aquest any tractarà d’un tema de futur: “Els joves i la vida cristiana"

La jornada inclou una taula rodona amb joves de les comunitats vinculades als caputxins com les comunitats de PACCS de Sarrià, de Taizé a Pompeia, i d'Arenys i d’un postulant caputxí. La ponència inicial anirà a càrrec del capellà Bruno Bérchez, delegat d’Anunci i Iniciació Cristiana de l’arquebisbat de Barcelona.

Coincidint amb els 15 anys de les trobades fraternes, se’n farà memòria a través d’una exposició i d’una xerrada de fra Josep Manuel Vallejo. Després de l'Eucaristia i el dinar compartit, es projectarà el documental que s’ha fet en ocasió dels 400 anys del convent d’Arenys de Mar, on es presenta en llenguatge actual, la forma de vida dels frares caputxins. La trobada acabarà amb un recital de música.

La Trobada Fraternal és un espai anual per reflexionar, pregar, compartir i conviure entre les persones de les diferents Fraternitats Caputxines.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.